Cautare

61472 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (6.36 secunde)
Electrica a incheiat un singur contract de achizitie de energie electrica pe bursa de profil, dupa ce a depus opt oferte de cumparare pentru cantitatea necesara livrarilor din iulie catre consumatorii eligibili, potrivit datelor OPCOM, operatorul pietei.
O delegatie a Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru Romania, se va afla in vizita oficiala de lucru la Bucuresti incepand cu data de 31 iulie, timp de doua saptamani, pentru cea de-a sasea misiune de evaluare a economiei romanesti.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Serviciul Judetean de Ambulanta Constanta a fost nevoit, de-a lungul week-end-ului care tocmai s-a incheiat, sa intervina in preluarea catorva zeci de cazuri de lesin.
Depozitele in lei ale populatiei au crescut cu 0,5%, totalizand, 49,894 miliarde lei, la 31 iulie 2008, a anuntat Banca Nationala.Depozitele in lei au inregistrat o crestere de 34,3%, fata de 31 iulie 2007, potrivit unui comunicat remis de Banca Centrala.Pe de alta parte, depozitele in lei ale persoanelor juridice (societati nefinanciare si institutii financiare nemonetare) s-au diminuat cu 1,6 la suta, pana la 42,457 miliarde lei.
Luna iulie a fost de bun augur pentru uzinele Dacia, daca avem in vedere faptul ca inmatricularile de masini Dacia in Franta au crescut cu 72,6% in luna iulie, la 6.
Numarul persoanelor cu restante mai mari de 30 de zile la rambursarea creditelor contractate a crescut in iulie cu 8.688, la 611.236 clienti, care au intarzieri la plata de 1,99 miliarde lei, majoritatea fiind aferente creditelor in moneda nationala.
LONDRA 2012 - Gimnastica artistica masculina, proba de inele. Proba probelor in gimnastica LONDRA 2012 - proba de inele. Gimnastica artistica este sarbatorita de Google printr-un logo inedit, la 31 iulie 2012. "Londra 2012 Gimnastica artistica masculina proba de inele" este titlul logoului Google de marti, 31 iulie 2012.
Vita de Vie este cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a sustine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutului album "Fenomental".
Ioani Horatiu Ioan Specialitate - Neurochirurgie Competente si specializari - Tratamentul herniei de disc;
Balanta schimburilor comerciale s-a inclinat in partea importurilor, soldul negativ fiind de peste sapte miliarde de euro, adica cu 41% mai mare decat in primele sapte luni ale anului trecut, potrivit unor date de la Institutul National de Statistica (INS).
Prioritatea Bancii Nationale si a Ministerului Finantelor este respectarea tintei de inflatie si, in acest context, orice majorare salariala ar crea presiuni, a explicat Vosganian.
Tigarile nu se vor scumpi la 1 ianuarie, chiar daca s-a anuntat o crestere a accizei, iar urmatoarea majorare de preturi va fi de 0,2-0,6 lei pe pachet si va avea loc in luna iulie, a declarat joi Gilda Lazar, corporate affairs manager la JTI.
Programul festivalului FOLK U FLORIAN PITTIS 2015 - joi, 30 iulie, vineri, 31 iulie, sambata, 1 august - Hai in Vama!
Weekend cu ploi torentiale, grindina si vijelii in aproape toata tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri o atentionare de vreme rea.
Vei avea parte de schimbari neasteptate in aceasta luna. ... Nu trebuie sa te temi de schimbari, deoarece vei vedea ca nu toate atrag dupa ele ceva neplacut. ... De mult timp voiai sa schimbi ceva. ... In luna iulie se vor vedea rezultatele efortului depus in ultima vreme.
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, pentru a cunoaste si recunoaste excelenta academica romaneasca din toate colturile lumii.
SRI a devenit principala amenintare la adresa securitatii nationale! Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ieri la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul pentru realizarea acestei investitii de aproape 2 miliarde lei, fara TVA, adica echivalentul a 433 milioane euro.
30% din suprafata Olteniei reprezinta arie naturala protejata. ONG-urile si firmele pot deveni administratoare ale acestor zone si pot accesa fonduri UE ne-rambursabile de pana la 25 de milioane de euro pe proiect.
google-analytics.com